excursie

FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN

Op zaterdag 25 juni vertrekt vanaf de IABR-locatie een culinair omlijste excursie langs een reeks opmerkelijke Rotterdamse kiosken onder leiding van kioskologen Jacques Beljaars en Thomas Rouw. Al etend en plein public, zal de stimulus van kiosken aan levendigheid, reuring en onverwachte ontmoetingen in de publieke ruimte kunnen worden beproefd en geproefd.
In samenwerking met studenten Stadssociologie van de Universiteit van Amsterdam verrichten Jacques Beljaars en Thomas Rouw momenteel onderzoek naar de architectonische, stedenbouwkundige en stadssociologische waarde van de kiosk.

Geïnteresseerden voor deelname aan de excursie kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@enpassantkiosk.nl Er is een klein aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Deelname kost 10 euro voor diverse kioskversnaperingen onderweg. Eigen (OV-)fiets meenemen.

De kioskexcursie is onderdeel van een driedelig programma van En Passant: KIOSK in het kader van de IABR. Er worden ook een besloten expert meeting en een lezing georganiseerd.

ZATERDAG 25 JUNI
Tijd: 13.00u – 16.00u
Locatie: start vanaf IABR-locatie (Fenixloods II, Paul Nijghkade 19)
Voertaal: Nederlands
Gidsen: Jacques Beljaars & Thomas Rouw
Vervoer: (eigen / OV-) fiets
Deelname via inschrijving.