expertmeeting

FACEBOOK
FACEBOOK
TWITTER
LINKEDIN

Op 8 juni vindt op de IABR een expertmeeting plaats in het kader van En Passant: KIOSK, een onderzoek uitgevoerd door kioskologen Jacques Beljaars en Thomas Rouw in samenwerking met studenten Stadssociologie van de Universiteit van Amsterdam.
In deze besloten meeting wordt een aantal deskundigen samengebracht op het gebied van architectuur, stedelijke ontwikkeling, stadseconomie en -sociologie, om te discussiëren en filosoferen over het thema ‘Next Economy’ vanuit het perspectief van de kiosk.

Het gesprek tijdens deze bijeenkomst zal aan de hand van een stelling gevoerd worden. De stelling is via deze link te downloaden. Voor meer toelichting over het onderzoek zijn wij via email bereikbaar.

Geïnteresseerden voor deelname als expert aan deze meeting kunnen zich tot en met 15 mei a.s. aanmelden door een korte cv en motivatie te mailen naar info@enpassantkiosk.nl Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en zal er een selectie plaatsvinden op basis van een evenwichtige verdeling van de verschillende disciplines.

De expertmeeting is onderdeel van een driedelig programma van En Passant: KIOSK op de IABR. Er worden ook een publiekstoegankelijke lezing en een excursie langs Rotterdamse kiosken georganiseerd.

WOENSDAG 8 JUNI 2016
Tijd: 13.00u – 15.30u
Locatie: IABR-locatie (Fenixloods II, Paul Nijghkade 19)
Voertaal: Nederlands
Gespreksleiders: Jacques Beljaars & Thomas Rouw
Alleen toegankelijk voor geselecteerde deelnemers expert meeting.